Termeni si conditii

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet TREASURE HOLIDAYS (Site).

Site

Site-ul TREASURE HOLIDAYS, este proprietatea SC ALESI TRAVEL & EVENTS SRL cu sediul in Bucuresti, Str. Veteranilor Nr. 17, sector 6, Bucuresti, cod postal: 060924 . Treasure Holidays este posesoare a licentei de turism nr. 7169 / 05.06.2014. Va rugam sa notati ca toata corespondenta privind Serviciul de Relatii cu Clientii va trebui trimisa la aceasta adresa.

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

Serviciile TREASURE HOLIDAYS

 • TREASURE HOLIDAYS va pune la dispozitie un sistem care va ofera posibilitatea de a cauta oferte pentru diferite servicii turistice si va permite sa transmiteti solicitare de rezervare pe oferta dorita. Puteti alege dintr-o multitudine de servicii din Site avand posibilitatea de a transmite cereri de oferta de avioane, hoteluri, pachete de vacanta direct de pe Site.
 • TREASURE HOLIDAYS actioneaza ca si Agent
 • TREASURE HOLIDAYS actioneaza ca si agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, companii de inchiriat masini, turoperatori, altii (Furnizori de Servicii Turistice).
 • TREASURE HOLIDAYS nu-si asuma nici o responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizorii de Servicii Turistice si nu garanteaza in nici un fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest Site.

Informatiile publicate pe Site

 • TREASURE HOLIDAYS ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general, cu scop consultativ. Va rugam notati ca informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. Este necesar sa verificati cu Furnizorul de Servicii Turistice, ambasada sau biroul de turism de la destinatie, ca informatiile aparute pe Site sunt de actualitate.
 • TREASURE HOLIDAYS nu asigura nici o garantie cu privire la aranjamentele documentelor de calatorie (pasapoarte, vize, vaccinuri necesare), ca informatia de pe Site este actualizata. Drept urmare, este responsabilitatea Utilizatorului de a se asigura ca va calatori in conformitate cu masurile aplicabile acestor documente de calatorie.
 • TREASURE HOLIDAYS nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corectabile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta.

Limba de publicare a informatiilor

 • TREASURE HOLIDAYS depune toate eforturile ca pe varianta in limba romana a Site-ului informatiile relevante privind serviciile oferite si termenii aplicabili unui anumit serviciu sa fie publicate in limba romana. In cazul in care exista orice neclaritati, va rugam sa ne contactati telefonic pentru a primi asistenta de la unul din consultantii nostri.

Conditiile Furnizorilor de Servicii Turistice

Orice solicitare transmisa pe Site va fi considerata drept dorinta dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizorul de Servicii Turistice. In urma primirii solicitarii dumneavoastra, va vom transmite oferta completa sau informatiile necesare efectuarii rezervarilor.

Emiterea efectiva a biletelor de avion, efectuarea de schimbari de data a biletelor de avion, anulari de bilete de avion sau rezervari de cazare, elibererea voucher-elor pentru hoteluri, a asigurarilor de calatorie, asigurarea de suport telefonic si orice alte actiuni ce necesita interventie umana se va face doar in intervalul 9 dimineata 6 seara, de Luni pana Vineri.

Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitatea Furnizorilor de Servicii Turistice. Termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice (incluzand regulile de transport al pasagerilor impus de liniile aeriene) se vor aplica aditional Termenilor si Conditiilor acestui Site.

TREASURE HOLIDAYS nu este responsabila pentru costurile care pot sa apara in momentul transferurilor de la un aeroport / terminal la altul. De asemenea unele hoteluri pot colecta diferite taxe locale.

Sunteti direct responsabil pentru respectarea conditiilor impuse de Furnizorul Serviciilor Turistice privind timpii de imbarcare, reconfirmarea zborurilor sau a oricaror alte reguli. Va rugam sa notati ca timpul minim de imbarcare (inaintea plecarii) recomandat de companiile aeriene, este de 120 min. pentru zborurile internationale, respective 90 min. pentru zborurile interne. Unele companii aeriene doresc sa reconfirmati zborul cu cel putin 72 h inainte de plecare. Nerespectarea acestei reguli poate duce la anularea rezervarii dvs. de zbor. Cupoanele biletului de avion trebuie utilizate in ordine consecutiva. In cazul neresepctarii acestei prevederi, compania aeriana isi rezerva dreptul de a anula biletul in cauza.

Anulari/Modificari

In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat (si Furnizorul de Servicii Turistice permite acest lucru), este responsabilitatea dvs. de a informa in scris prin e – mail TREASURE HOLIDAYS despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
TREASURE HOLIDAYS sau Furnizorul de Servicii Turistice accepta toate formele de cereri scrise. TREASURE HOLIDAYS sau Furnizorul de Servicii Turistice nu pot anula / modifica serviciul turistic inainte de a primi cererea dvs. ferma. Puteti anula rezervarea dvs. Numai in scris la adresa de email office@treasureholidays.ro in concordanta cu termenii si conditiile Furnizorului de Servicii Turistice, conditii mentionate in contract in momentul efectuarii rezervarilor.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume TREASURE HOLIDAYS isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune. Aceste taxe difera fata de taxele impuse direct de catre Furnizorul de Servicii Turistice.

Plata:

Plata serviciilor comandate se poate face prin transfer bancar, depunere numerar in contul nostru sau direct la agentie ( pe baza facturii si a contractului).

Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe Site si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si conditiile impuse de furnizori, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in TREASURE HOLIDAYS, furnizorului.

TREASURE HOLIDAYS sau Furnizorul de Servicii Turistice nu-si asuma nici o obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

ASIGURARI

Asigurarea de calatorie nu este inclusa in costul rezervarii dumneavoastra.Noi va recomandam sa incheiati o asigurare care sa acopere cheltuielile medicale de boala sau de accidente in timpul sejurului dumneavoastra.

Utilizarea Site-ului

 • TREASURE HOLIDAYS nu este responsabila pentru aptitudinile Utilizatorului de a accesa ori utiliza Site-ul si nici pentru esecurile generate de carenta acestor aptitudini.
 • TREASURE HOLIDAYS nu garanteaza ca Site-ul nu poate fi afectat de virusi sau alte actiuni care pot genera defectiuni sau alte pierderi.

Obligatiile utilizatorului

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau numele dvs .
 • aveti varsta minima peste 18 ani si capacitatea deplina de exercitiu.
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
 • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
 • interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
 • interzicerea colectarii de informatii de la utilizatorii sau membri TREASURE HOLIDAYS.
 • interzicerea restrictionarii sau eliminarii unor alti utilizatori la platforma de comunicare pusa la dispozitie de TREASURE HOLIDAYS.
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Newsletter

Puteti subscrie la newsletter-ul TREASURE HOLIDAYS, care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii.

Interzicerea accesului pe Site
TREASURE HOLIDAYS isi rezerva dreptul de a va interzice oricand accesul pe Site fara o notificare prealabila.

Responsabilitatea TREASURE HOLIDAYS

 • TREASURE HOLIDAYS nu este responsabila pentru pierderile indirecte rezultate din prevederile acestui contract, din utilizarea defectuoasa a Site-ului sau a serviciilor turistice rezervate si achizitionate de pe Site.
 • TREASURE HOLIDAYS este responsabila doar pentru pierderile directe a caror valoare nu va depasi tariful total al serviciilor turistice achizitionate (exceptand cazurile de deces sau accidentele personale a caror valoare nu are limita).

Forta Majora

 • TREASURE HOLIDAYS nu este responsabila in cazul petrecerii unor evenimente cauzate de forta majora. Evenimentele majore includ, dar fara a se limita, interventii guvernamentale, razboaie, rapiri, incendii, inundatii, accidente, furtuni, greve, atacuri teroriste sau actiuni industriale care pot afecta TREASURE HOLIDAYS sau furnizorii sai.

Modificari asupra Site-ului

 • TREASURE HOLIDAYS poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul Site-ului apartin TREASURE HOLIDAYS. Materialul continut pe Site este proprietatea TREASURE HOLIDAYS sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate.
Numele TREASURE HOLIDAYS precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in Site sunt marci inregistrate ale TREASURE HOLIDAYS sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe Site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari.
Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

Confidentialitate

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice S.C. ALESI TRAVEL & EVENTS SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoană. Scopul colectării datelor este: promovarea de servicii şi produse adresate direct clienţilor persoane fizice şi promovării ofertelor prin mijloace de marketing direct.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare procesării solicitării dumneavoastră. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea concretizării serviciului solicitat.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai firmelor partenere prin care se realizează serviciul solicitat.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată către S.C. ALESI TRAVEL & EVENTS SRL .De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Politica de Securitate

SC ALESI TRAVEL & EVENTS SRL utilizeaza tehnologie securizata pentru a proteja informatiile dvs. personale si tranzactiile financiare. TREASURE HOLIDAYS se conformeaza procedurilor si standardelor de securitate stipulate in Politica de Securitate a TREASURE HOLIDAYS.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

TREASURE HOLIDAYS isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

Legea guvernanta

Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si TREASURE HOLIDAYS si este guvernat de legile din Romania.

TIPURI DE CAMERE

 1.  Tipurile de camere pot depinde de disponibilitatea acelui tip de camera in hotel si pot varia in functie de hotel si/sau de tara in ceea ce priveste categorizarea tipurilor de camere. Incercam sa ne asiguram ca hotelul ofera tipul de camera rezervat, totusi pot exista ocazii cand in loc de o camera cu pat dublu poate fi alocata o camera cu doua paturi separate sau o camera cu pat dublu poate fi alocata in loc de o camera cu doua paturi separate. Va rugam sa luati la cunostinta ca majoritatea hotelurilor europene ofera doua paturi single alaturate pentru a forma un pat dublu. In timp ce toate preferintele legate de tipul de camera dorit sunt trimise la hotel, alocarea camerelor este facuta de catre hotel si depinde de disponibilitatea din momentul intrarii in hotel. O camera tripla nu garanteaza trei paturi separate. Marimile paturilor si configuratia lor pot diferi. Acest lucru poate include si un pat pliant. O camera cvadrupla este o camera pentru patru adulti, cu doua, trei sau patru paturi. Acest lucru poate include si paturi pliante. Aranjamentul paturilor poate varia considerabil.
 2. Orice cerere suplimentara, cum ar fi pentru etaj superior, pentru camera de fumatori etc. nu e garantata in momentul rezervarii. Va depinde de disponibilitatea hotelului in ziua intrarii clientului.
 3. Clasificarea dupa stele a hotelurilor afisate ofera o idee generala a calitatii hotelului si un nivel aproximativ de facilitati, servicii si comoditati. Totusi criteriile si cerintele specifice aplicate pot diferi de la tara la tara. TREASURE HOLIDAYS nu se face responsabil de aceasta varietate in ceea ce priveste clasificarea hotelurilor intre tari, tipuri de camere si informatiile despre hotel legate de aceste chestiuni. Este responsabilitatea persoanei care face rezervarea sa se asigure ca tipul de camera rezervat este adecvat numarului de persoane care calatoresc.

RECLAMATII

 1. Orice reclamatie trebuie depusa in scris la sediul TREASURE HOLIDAYS in maxim 30 zile de la data iesirii din hotel.
 2. Nu vom lua in considerare reclamatiile care nu au fost supuse atentiei hotelului pe timpul sederii clientului. Orice reclamatie trebuie raportata pe loc hotelului.
 3. Nu suntem responsabili pentru compensarea nici unei situatii care ar fi putut fi rezolvata la fata locului daca hotelul ar fi fost informat.

TERMENI SI CONDITII GENERALE

 1. TREASURE HOLIDAYS.ro nu va fi responsabil pentru orice inconveniente sau rezultate ale unor circumstante neprevazute cum ar fi inundatii, cutremure, revolte, acte teroriste, acte guvernamentale sau schimbarea autoritatii dintr-o tara, conditii de vreme nefavorabile sau renovari la hotel care nu ni s-au comunicat in avans.
 2. Diferentele de clima si regulile de economisire a energiei din diferite tari pot afecta sistemele de incalzire din hotelurile localizate in zona sau tara respectiva. De exemplu, in Italia sistemul de incalzire poate fi operat intre 15 noiembrie si 15 martie din cauza reglementarilor guvernamentale.
 3. Inceperea si incetarea datelor de functionare a piscinelor pot fi deasemenea afectate de conditiile de clima si vreme. TREASURE HOLIDAYS.ro nu este responsabil pentru politicile hotelurilor legate de aceste aspecte.
 4. Dupa efectuarea rezervarii, va rugam verificati si asigurati-va ca toate detaliile din voucher ( cum ar fi adresa hotelului, informatiile despre hotel, oras si tara ) sunt corecte. In acest mod veti fi protejat de orice neplaceri cauzate de o eroare a sistemului.
 5. Folosirea site-ului se face numai in urma acceptarii termenilor si conditiilor. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii, nu folositi acest site.

DISPOZITII FINALE

 1. TREASURE HOLIDAYS isi rezerva dreptul de a refuza, in orice moment, orice comanda plasata de dumneavoastra prin intermediul nostru.
 2. Rezervarea implica incheierea unui contract cu TREASURE HOLIDAYS si acceptarea conditiilor prevazute in rezervare.
 3. Veti fi responsabil pentru toate daunele provocate in avion, la hotel etc. pe parcursul calatoriei dumneavoastra.
 4. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi solutionat pe cale amiabila, in caz contrar va fi adus spre solutionare in fata instantelor competente romanesti.