Politica de confidentialitate

DECLARATIE DE PROTECȚIE A DATELOR ONLINE

 

Scop: PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC  ALESI TRAVEL&EVENTS SRL

cu adresa  , Str. Veteranilor nr. 17, Bl. B3, Sc. 2, Parter, Ap. 23, sector 6

☎ +40760141282

http://treasureholidays.ro//

CIF 33198177

J40/6131/2014

CAPITAL SOCIAL: 200 Lei

Email: office@treasureholidays.ro

 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

 

Siteul web http://treasureholidays.ro//

apartine si este administrat de catre sc ALESI TRAVEL&EVENT SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:

 

 • la adresa: Str. Veteranilor nr. 17, Bl. B3, Sc. 2, Parter, Ap. 23, sector 6

 

 • Date fiscale: SC ALESI TRAVEL&EVENT SRL

CIF 33198177; J40/6131/2014; CAPITAL SOCIAL: 200 Lei

 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului:

Telefonul consumatorului:  021/9551 http://www.anpc.gov.ro/articol/575/date-contact

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare,   SC  ALESI TRAVEL&EVENT SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu character personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Pentru noi este important să respectăm confidenţialitatea informaţiilor pe care ni le furnizaţi. De aceea, datele cu caracter personal nu sunt comunicate unor părţi terţe, iar accesul la informaţii face obiectul unor controale stricte de securitate.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor SC ALESI TRAVEL&EVENTS  SRL astfel incat sa vina in intampinarea nevoilor utilizatorilor si pentru a furniza noutati despre produsele si serviciile oferite;
 • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea online de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

SC  ALESI TRAVEL&EVENTS SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC  ALESI TRAVEL&EVENTS SRL .

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC  ALESI TRAVEL & EVENTS SRL.

Va informam  ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii unora din serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC  ALESI TRAVEL&EVENTS SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web si/sau adresa de email pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati:

 • de dreptul de acces,
 • de interventie asupra datelor,
 • dreptul de a va opune procesarii datelor,
 • dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor,
 • de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre: SC  ALESI TRAVEL&EVENT SRL la adresa de email  office@treasureholidays.ro sau prin posta clasica la adresa Str. Veteranilor nr. 17, Bl. B3, Sc. 2, Parter, Ap. 23, sector 6, Bucuresti .

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresasa de email office@treasureholidays.ro sau prin posta clasica la adresa Str. Veteranilor nr. 17, Bl. B3, Sc. 2, Parter, Ap. 23, sector 6, Bucuresti.

 

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului, tinand cont de profilul companiei turism

Administratia

Alexandra Taciuc – Director Agentie

reprezentant legal al

SC ALESI TRAVEL & EVENTS SRL

 

 

SC ALESI TRAVEL & EVENTS SRL este operator de date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Naţionala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal cu numarul 32470.