Despre Treasure Holidays

Pentru ca noi pretuim vacantele !

Gandeste-te cum ar fi sa fii acum in vacanta. Fara griji si telefoane de la birou. Sa ai tot timpul din lume si sa poti face tot ce iti doresti. Sa nu-ti pese de rezervari, bilete de avion sau de transport.

Da, nu e vis. E ceea ce putem face noi, cei de la Treasure Holidays!

Iti oferim servicii create special pentru tine, ne laudam cu o echipa formata din oameni flexibili, dinamici si bine pregatiti pentru a veni in intampinarea dorintelor si nevoilor tale pentru ca impreuna sa putem crea o vacanta asa cum o visezi.

Ne vom ocupa de rezervarea serviciilor de care ai nevoie de la solicitarea ofertei si pana la finalizarea sejurului. Nu stii exact unde doresti sa iti petreci vacanta ? Te vom ajuta sa iei o decizie, impartasindu-ti din cunostintele si experienta noastra. Stii locatia dar nu stii ce hotel ar fi potrivit pentru tine ? Iti vom recomanda cele mai bune variante calitate/pret functie de recomandarile partnerilor nostri si de feedback-ul primit din partea clientilor .

Motto-ul nostru: Pentru ca noi pretuim vacantele !

Stim ca vacanta ta conteaza pentru tine, de aceea ne putem ocupa noi de toate detaliile, astfel incat sa ai totul pregatit inainte de plecare. Nu doar cautam hoteluri si bilete de avion. Iti propunem destinatii, itinerarii, obiective de vizitat, iti recomandam restaurante si daca ai nevoie, iti facem si rezervari. Ne ocupam de vize iar in situatiile in care trebuie sa te prezinti personal la ambasada pentru obtinerea vizelor, te asistam in completarea dosarului astfel incat sa ai toate documentele pregatite. Inainte de plecare, iti trimitem informatii utile despre destinatie si mijloacele de transport.

  • Ne straduim sa iti oferim cea mai buna calitate la cele mai competitive tarife.
  • Credem in plus valoarea agentiei de turism fata de cea a site-urilor de rezervari online.
  • Noi consiliem, recomandam, propunem.
  • Nimic nu este greu pentru noi. Vrem sa nu ai nicio grija si vacanta ta sa fie reusita.
  • Pune-ne la incercare! Cere-ne o oferta! Esti la doar un pas de cea mai frumoasa si reusita vacanta!

Treasure Holidays

Str. Veteranilor, Nr. 17, Sector 6, Bucuresti
Telefon: 031 4024060
Mobil: 0760141282
Email: office@treasureholidays.ro

Documente utile

Licenta_intermediar_Treasure_HolidaysBrevet_Alexandra_TaciucCUI Alesi Travel